fbpx

Rešen problem sa zaštitom današnjih telefona!?

//Rešen problem sa zaštitom današnjih telefona!?

Rešen problem sa zaštitom današnjih telefona!?

Obično tokom meseca septembra korisnici mobilnih telefona (ili barem Apple korisnici) širom sveta sa nestrpljenjem očekuju predstavljanje novog Apple telefona. Znamo da ima veliki broj onih koji razmišljaju kako da ga “pazare” ali daleko manje ima onih koji razmišljaju kako da ga zaštite. Ipak cena od 700+ evra traži da se i o tome razmišlja.

Veća nije uvek i bolje.

Ženska osoba stavlja telefon zaštićen zaštitnim folijama u prednji džep pantalona

Futrole koje su glomazne i teške, možda će zaštititi telefon prilikom pada ili sprečiti ogrebotine i možda neće mnogo promeniti njegov izgled ipak često nisu najpraktičnije.

Novi iPhone telefoni koje su predstavljeni 10 septembra nisu baš malih dimenzija, pa ako na njih dodamo i glomazne futrole oni neće moći da stanu u džep, ili u odeću za rad a u nekim situacijama (zavisi od futrola) smetaće prilikom punjenjnja samog uređaja.

Na jednom mestu ne možete nabaviti kompletnu zaštitu za vaš telefon?

Većina futrola za mobilne telefone štite zadnju i bočne strane uređaja.

A zaštita za ekran?

Kako bi bilo da na jednom mestu možete zaštititi i prednju (ekran), bočne i zadnju stranu (leđa) vašeg uređaja?

Mi volimo efikasnost (a ko ne voli ?). Nudimo vam mogućnost potpune zaštite i stilizovanje vašeg uređaja. Naše folije se mogu postaviti na ekran, bočne strane i leđa više od 2200 uređaja.

A šta kada vam se futrola ošteti? Bacite je i platite punu cenu nove.

Futrole koje kupujete kako bi zaštitili telefon veoma brzo promene boju, štampa na njima se obriše, njihov izgled nije onakav kakav je bio kada ste je kupili a često se između same futrole i telefona nakupi prašina koja dovodi do pojave ogreboti na samom telefonu.

Vreme za koje futrola od potpuno nove do prastare i loše zavisi i od samog korisnika, ali ono što jhe svima isto je i to da kada želite da promenite futrolu potrebnu je da platite punu cenu nove. Upravo iz tog razloga u našoj kompaniji se neguje “Good will” sistem zamene zaštitnih folija.

Mi smo uspešno rešili dva problema:

  1. u ponudi imamo nekoliko vrsta zaštitnih folija koje vam omogućavavju da zaštitite telefon bez da mu povećate obim i težinu, da zaštitite prednju, bočne i zadnju stranu, da zadržite originalni izgled telefona.
  2. u našoj kompaniji na snazi je “Good will” sistem zamene folije. To znači da samo prvi put platite punu cenu folije a kasnije kada s efolija o[teti i iygubi onaj iygled kakav je imala kada ste je postavili tada prilikom zamene postojeće plaćate samo mali iznos za instalaciju dok novu foliju dobijate bez nadoknade.

Šta time dobijate?

Dobijate ponovo zaštićen telefon folijama koje ne narušavaju izgled samog telefona.

Dobra stvar zar ne?

By | 2019-09-13T10:40:56+00:00 September 13th, 2019|Saveti i zanimljivosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment